Welkom bij Emté Mulder

Ambachtelijke Slagerij

Onze producten op de vleesafdeling kenmerken zich door een hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Kip, vlugklaar, vegetarisch, biologisch vlees zijn een aantal groepen die u op onze vleesafdeling tegenkomt.

Rundvlees is het speerpunt van uw Emté slager, u vindt bij ons een andere kwaliteit vlees dan u wellicht kent van andere supermarkten. Rundvlees is in vele kwaliteits catergoriën verkrijgbaar, wij kiezen bewust voor een betere kwaliteit, dit vertaalt zich in een mals en smaakvol stukje vlees, en dit uiteraard tegen betaalbare prijzen.

Heerlijke Biefstuk

 

Onze Vleeswarenafdeling

Ze maken iedere boterham lekkerder, vormen de basis voor heerlijke hapjes én kunnen gebruikt worden in allerlei warme gerechten. Met vleeswaren kunt u alle kanten op! Vandaar dat wij bij EMTÉ een ruim assortiment aan vleeswaren hebben. Voorverpakt, ter plekke vers voor u gesneden, óf zelfs vers gegrild.
Uit eigen oven

Op onze zelfbedieningsafdeling kunt u kiezen uit meer dan 60 soorten vleeswaren. Van hamsoorten uit de hele wereld tot aan droge worsten, ambachtelijke patés en de lekkerste gegrilde producten uit eigen oven. Zo worden onze fricandeau, grillworst en rollade nog iedere dag in de winkel gegrild. Supervers en dus heerlijk van smaak!


Vers voor u gesneden

Vers gesneden smaken vleeswaren het allerlekkerst, daarom wordt een deel van onze producten nog vers in de winkel gesneden en verpakt. Runderrookvlees, grillworst en ambachtelijke slagersachterham; het zijn slechts een paar vleeswaren waarvan wij graag een onsje of twee vers voor u afsnijden. En wilt u eerst iets proeven, vraag het dan gerust!

Op ambachtelijke wijze bereid

Veel van onze producten worden met passie voor het vak op traditionele wijze bereid, zoals onze boerenpasham. Een mooie gedroogde ham uit Brabant die al vijf generaties lang via een ambachtelijk productieproces wordt gemaakt. Of onze ambachtelijke grillworst, waarvan het recept bedacht is door onze eigen slager uit EMTÉ Groot-Ammers en nu als onderdeel van De TIEN van EMTÉ in al onze supermarkten te koop is! Producten met een verhaal, die met liefde voor het vak zijn gemaakt. En dat proeft u terug in het product.

Streekproducten

Smaken verschillen en dus passen wij ons assortiment aan op de wensen van onze klanten. Zo verkopen wij in Twente bakleverworst en bloedworst en ligt in Nieuwegein bijvoorbeeld de Vocking leverworst in de schappen.

Buitenlandse specialiteiten

Ook de buitenlandse producten mogen niet ontbreken, daarom hebben wij een vleeswarenlijn met traditionele buitenlandse specialiteiten , waaronder Tiroler Schinken, Prosciutto ham en Franse droge worst. Daarnaast hebben wij een ruim assortiment aan tapas; ideaal voor een feestje of als hapje bij de borrel.

Supermarkt Nieuws