Welkom bij Emté Mulder

Over Emté Mulder

Ambachtelijk Vers
Vers staat bij Emté Mulder hoog in het vaandel, daarom bereiden onze vakmensen veel zelf op de winkelvloer. Zo maakt onze ambachtelijke slager iedere dag de lekkerste biefstuk, gehakt en gegrilde kip vers in de winkel voor u klaar naar eigen receptuur. En op onze broodafdeling komt het lekkerste brood, appeltaart, gevulde koeken en worstenbroodjes iedere dag vers uit onze ovens. En dat proeft u! Wij zijn er trots op dat die toewijding en vakkennis van onze vers-specialisten ook wordt erkend door onze klanten, in 2013 zijn wij namelijk uitgeroepen tot de supermarkt met de Beste Slagerij én de Beste Bakkerij van Nederland!

Voordelig
Wij zijn ervan overtuigd dat lekker eten niet duur hoeft te zijn, daarom kiest u bij ons zelf hoeveel u kwijt bent voor uw boodschappen. Zo kunt u kiezen voor een ruim assortiment A-merkartikelen, met prijzen die lager zijn dan bij de meeste supermarkten. Of u kiest voor de honderden voordelige producten van ons huismerk Markant of budgetmerk Ok€. Daarnaast kunt u iedere week profiteren van zo’n 75 extra scherp geprijsde aanbiedingen, die met zorg voor u zijn samengesteld.

Vriendelijk
Vriendelijkheid in de breedste zin van het woord, dat is voor ons erg belangrijk. Wij zien graag dat u het 100% naar uw zin heeft in onze winkels. Onze medewerkers beantwoorden dan ook graag uw vragen, wijzen u de weg of helpen u met het inpakken van uw boodschappen. Een plakje worst voor de kinderen, stukje kaas proeven of liever een halve bloemkool dan

Tot ziens bij Supermarkt Emté Mulder

Week Folder

Supermarkt Nieuws