Welkom bij Emté Mulder

Onze Kaasafdeling

Op onze kaasafdeling vindt u een groot assortiment binnen- en buitenlandse kazen, waaronder een aantal bijzondere soorten die alleen bij EMTÉ verkrijgbaar zijn. Of u nu op zoek bent naar een heerlijke jonge kaas voor op de boterham, een pittige oude kaas voor bij de borrel of een smaakmaker voor in uw favoriete saus of gerecht…onze kaasspecialisten kunnen u er alles over vertellen.

Uitgebreid assortiment

kazenOns assortiment is ruim en divers. Zo verkopen wij naast hele stukken en plakken kaas, ook de lekkerste smeerkazen en diverse soorten geraspte kaas voor over uw pasta of pizza. Bovendien kunt u op de bedieningsafdeling altijd een stukje kaas proeven en snijden onze kaasspecialisten graag een stuk kaas vers voor u af. Want vers van het mes, dat is toch wel het allerlekkerst!

De Goudsche Waegh

goudse-waegh

Wat de kazen van De Goudsche Waegh zo bijzonder maakt? Naast dat ze alleen bij EMTÉ verkrijgbaar zijn, worden ze op ambachtelijke wijze gemaakt onder het toeziend oog van ervaren kaasmeesters. De heerlijke natuurgerijpte 48+ kaas heeft een romig zachte tot pikante smaak en rijpt op houten planken. Hoe langer de kaas rijpt, hoe pittiger het karakter. De volle smaak heeft zij te danken aan de 100% Hollandse melk en de speciale receptuur.

Voor bewuste klanten is er ook de 35+ kaas van De Goudsche Waegh. Deze kaas wordt gemaakt van halfvolle kwaliteitsmelk uit de Noord-Hollandse polders. Ongeëvenaard rijk en smeuïg van smaak en bovenal minder vet! Kazen die u echt eens geprobeerd moet hebben, dus kom vooral eens een stukje proeven in één van onze winkels.

Bijzondere buitenlandse kazen

Naast deze unieke oer-Hollandse kazen hebben wij ook een ruim assortiment aan buitenlandse kazen. Populaire kazen zoals brie, camembert en mozzarella, maar ook een aantal bijzondere exclusieve producten. Zo koopt u alleen bij EMTÉ een heerlijke Haxaire Munster en hebben wij de beste Roquefort ter wereld (Papillon) in ons assortiment! Ook de Neufchatel en Manchego zijn zeker het proberen waard en ideaal voor op de kaasplank.

Supermarkt Nieuws