Welkom bij Emté Mulder

Onze Brood en Banket afdeling

Het verschil tussen lekker brood en écht lekker brood? Aandacht en liefde. Want alleen met aandacht voor het product en liefde voor het bakkersvak wordt het allerbeste brood en banket gebakken. Onze producten worden dan ook uitsluitend gemaakt van de beste ingrediënten en vers gebakken door gepassioneerde bakkers.

Gepassioneerde bakkers

Het is door deze passie dat wij onlangs door consumenten verkozen zijn tot de supermarkt met de Beste Bakkerij van Nederland (GfK)! Een prijs waar wij enorm trots op zijn en volgens onze inkoper brood Eric Joosten ook “de allermooiste prijs is die je kunt krijgen”. Eric heeft namelijk net als onze mensen in de winkels een enorme passie voor brood en banket en is zelf jaren bakker geweest. Hierdoor weet hij precies waaraan goed brood moet voldoen én vindt hij regelmatig unieke producten voor in ons assortiment. Een assortiment dat inmiddels uit bijna 500 varianten brood, gebak en snacks bestaat!

Uniek assortiment

Ons assortiment is daarmee uniek en het meest uitgebreid van alle supermarkten. Doordat EMTÉ onderdeel is van horecaleverancier Sligro kunnen wij immers de meest bijzondere producten bieden, met een uitstekende kwaliteit én natuurlijk een scherpe prijs. Naast populaire bekende producten mogen ook de lekkerste lokale lekkernijen in onze winkels niet ontbreken! Zo koopt u bij ons regionale toppers als Twentsche Kozak koeken en het Limburgse Nonnenvot.

Ovenverse producten

Om de meest verse producten te bieden, bakken wij een deel van onze producten zelf in de winkel af. Zo zijn onze bakkers iedere ochtend, nog voordat we de eerste klanten verwelkomen, druk in de weer om heerlijk vers brood voor u te bakken. Naast ovenvers brood komen elke dag heerlijk geurende appeltaart, zoete en hartige snacks, stokbroden en worstenbroodjes uit onze ovens.

Uniek rijsproces

bollen-chocoladebollen_200x200Nu denkt u misschien: er zijn toch meer supermarkten die zelf hun brood afbakken? Dat klopt, maar bij EMTÉ doen we iets dat geen ander doet: een deel van ons assortiment rijst ook in de winkel! In alle rust, zonder haast. Met als resultaat nog verser én lekkerder brood, zoals de witte bolletjes uit De TIEN van EMTÉ.

Bijzonder door hun eigen verhaal

Wat onze producten pas echt bijzonder maakt is het verhaal erachter. Wist u bijvoorbeeld dat wij als enige supermarkt in Nederland broden van Bakkerij Laaf verkopen, gemaakt van zuurdesem deeg? En dat onze verse chocoladebollen iedere dag nog met de hand gevuld en gedipt worden? Soms wel 150.000 per week! Kom vooral eens bij ons in de winkel kijken…en natuurlijk proeven!

Supermarkt Nieuws